Home        Biografie         Agenda         Singles/CD's         Foto's         Reacties         Contact         Links

  Indo repertoire  
 
 


Nadat ik een aantal keren als country zangeres op verschillende pasar malams had gezongen kwam ik eigenlijk in de ban van de warmte, de muzikaliteit en de vriendelijkheid van de Indonesische cultuur.

Het leek me daarom een goed idee om een aantal songs in deze taal te zingen. De eerste was Kau Bukan Dirimu. De reacties uit het publiek waren zo positief dat ik nog even doorstudeerde om nog meer nummers te kunnen zingen. In 2005 kwam de maxi single Hati Yang Terluka uit. Het zijn stuk voor stuk mooie nummers geworden.

 

 
 

 

 

 

 

 

Hieronder kunt u de nummers beluisteren van de maxi single :
'Hati Yang Terluka

Kau Bukan Dirimu

Cemburu

Hati Yang Luka

Sepanjang Jalan

Op Cemburu maakte de bekende linedance choreograaf Jos Slijpen (www.josslijpen.nl)  een prachtige dans. Hij werd snel opgepakt in de linedancewereld en het duurde niet lang of Cemburu werd overal in de wereld gedanst !

 
 

 

 

 

 

De bekende Indonesische zanger Tantowi Yahya hoorde een van de songs en via email nodigde hij me uit voor een aantal concerten in Nederland.

Mede doordat de bekende Blue Diamond Riem de Wolff en ik voor hetzelfde boekingskantoor werkten, deelden wij ook regelmatig het podium. Hierdoor kreeg ik steeds meer bekendheid bij liefhebbers van de Indo rock stijl.

 
 

 

 

 

 

 

Met de mooie Maleise liedjes, countrysongs en rock 'n roll evergreens word ik regelmatig geboekt bij allerlei Indische evenementen en privéfeesten. Voor maximaal 3 sets van ieder ong. 40 minuten. Variërend van mooie luistersongs tot heerlijke dansmuziek.

Voor zalen tot ongeveer 200 personen kunnen we (mijn geluidsman Peter en ik) zelf een professionele (Dynacord) geluidsset meebrengen.